Els nostres serveis

  • WEB

Assessorament a les Federacions per a les seues pàgines web, així com a aquelles que encara no disposen de la mateixa, per a la seua creació. Es podrà crear un mini site, dins de la pròpia pàgina de Confedecom, sense cost addicional per a la Federació.

  • TRANSPARÈNCIA

Assessorament a fi de comprovar que es complix amb la Normativa vigent, en matèria de Transparència, comunicant a les Federacions, si fóra el cas, la correcta implantació de la Llei de Transparència. S’efectuarà un control de les Federacions per a determinar el grau de compliment sense cap cost per a la Federació usuària.

  • LEGAL

Les Federacions sòcies poden realitzar les seues consultes legals sense cap cost per a elles. En cas de necessitar un servici més complex que implique una actuació, la Federació podrà sol·licitar pressupost en condicions especials.

  • ECONÒMIC

Les Federacions sòcies podran sol·licitar un assessorament econòmic davant de qualsevol dubte que els puga sorgir de manera gratuïta.

Disposem d’un servici d’adaptació al Valencià de les webs de les Federacions, per petició de les mateixes, hi haurà dos fases: la primera per a adaptació i traducció de les portades i imatge, i després una segona per a traduir els continguts, dividits en dos apartats: notícies i documentació.

Este servici serà abonat íntegrament per Confedecom.

Els temps de resposta seran de 24 hores en la traducció de la imatge WEB, de 10 hores en les notícies, i de 24 hores en la documentació, establint temps especials en continguts especials, com ara Estatuts, Reglamentos…”

Confedecom coordinarà l’enviament d’informació als responsables de la nova Ràdio Televisió Valenciana À Punt per a gestionar les aparicions en els seus programes.

Cada Federació es responsabilitzarà d’enviar els esdeveniments o fets noticiosos més importants per a fer-ho arribar a la direcció d’esports de la nova cadena pública.

Seran el comité d’informatius i programes d’À Punt els que decidisquen els continguts que han d’aparéixer en la seua programació.

Facilitarem tot el treball als periodistes de l’ens públic perquè puguen realitzar peces informatives d’interés per a la societat amb protagonistes, gravacions dels esdeveniments, entrevistes, declaraciones…

Les federacions que volgueren utilitzar este servici el contractaran amb Confedecom, havent d’abonar un import anual de 100 EUR en el cas de ser Socis, i de 200 EUR per als no socis.

  • NOTÍCIES DESTACADES           

Les Federacions sòcies podran enviar totes aquelles notícies de caràcter especial i sol·licitar que siguen publicades en la web de Confedecom, sense cap cost per a la Federació.

  • SERVEIS DE COMUNICACIÓ ADICIONALS

A través de Confedecom, els seus socis, podran beneficiar-se de condicions especials dels següents servicis.

– Servici de fotografia. Fotògrafs professionals que seran els responsables de cobrir els esdeveniments que estimen oportuns les federacions per a compartir en pàgines web, xarxes socials, enviament als protagonistas…

– Servici audiovisual. Professionals amb una dilatada experiència en el sector audiovisual pel que, si ho estima oportú la Federació, cobriran els esdeveniments esportius més destacats per a generar notícies, reportatges o entrevistes amb el més destacat de cada competició. D’esta manera, es generarà contingut audiovisual que abastirà de contingut les xarxes socials, plataformes de vídeo o enviament a mitjans de comunicació.

– Butlletí o publicació en premsa escrita. Dissenyadors i periodistes poden realitzar butlletins en format periòdic o un altre paper que permeta la distribució de les informacions més rellevants als seus associats.

– Servici de xarxes socials. Dinamització de les xarxes socials de Federacions, Institucions i empreses públiques. En el moment actual és imprescindible la difusió de continguts a través de xarxes socials per a aconseguir al nostre públic objectiu creant comunitats virtuals en cada un dels perfils socials de les institucions. Els community mànagers seran els responsables de crear un pla de social mitja (objectius, metes, públic objectiu, pla de crisi davant de problemes en xarxes socials, métricas…) per a obtindre el resultat que espera la institució amb la seua presència en xarxes socials.

Confedecom edita cada trimestre un butlletí en paper amb les notícies més destacades de cadascuna de les Federacions Autonòmiques sòcies.

En aquest apartat podràs descarregar cada número per a poder gaudir d’ell també en la versió pdf.

  • Publicació de Lleis, Ordes, Decrets, Convocatòries y Resolucions que afecten en tot allò que s’ha relacionat en matèria d’Esports.
  • Contractació de servicis especials que necessiten les Federacions en condicions avantatjoses per a elles.
  • Resolució de dubtes en matèria estatutària.
  • Xarrades informatives.